2015

Vilket år det har varit! Det känns som att det har hunnit hända så mycket. Kan verkligen allt hända på ett år? Ett händelserikt år med mycket insikter och lärdomar. Därför tänkte jag försöka punkta upp en del och passa på att känna tacksamhet över allt jag har lyckats med, varit med om och alla jag har i min närhet.

♥ Denna punkt återkommer år efter år, men jag vet helt ärligt inte vad jag skulle göra utan hästarna. Utan Occtavia vet jag inte vem jag skulle vara. Hon är så jäkla svår och tuff ibland, men hon är världens bästa. Jag älskar henne över allt annat och hon lär mig så himla mycket. Det känns även väldigt skönt att kunna säga att jag har sänkt pressen på mig själv att vilja prestera på topp och tävla. Istället tar jag det lugnare och känner att jag istället läker i stallet och på hästryggen snarare än presterar. Jag vill såklart fortsätta bli det bästa teamet med Occtavia som vi bara kan bli, men utan de höga kraven på att vilja tävla. Hur som helst, tack Occtavia för att du är du och att jag är en del av ditt liv!

♣ Något annat jag känner sån enorm tacksamhet över är alla de fina människor jag har runt omkring mig. Från familj och gamla vänner till nya vänner och kollegor. Jag har fått så mycket fint stöd, hjälp, pepp och skratt tack vare dessa underbara människor. Inga nämnda, inga glömda. Men tack till er alla!

♦ Resan till Zimbabwe var bland det bästa jag gjort för mig själv och för andra. Jag vet inte hur jag ska försöka sammafatta det här, men det var en fantastisk resa! Inte bara det här med att åka till ett helt annat land och träffa spännande exotiska djur, men alla människor jag fick träffa, nya vänner, upplevelser och erfarenheter. Jag har lärt mig så mycket och fått ännu fler perspektiv till livet. Jag är så glad över att jag har möjligheten att ta chansen att göra en sådan här resa, det var så häftigt. Något jag planerar att göra om igen!

♠ Att jag fått en fast anställning! Det var en så oerhörd lättnad och glädje att få beskedet. Detta har öppnat så mycket möjligheter och jag har fått ännu en tryggare punkt i livet. Dessutom så älskar jag att få ha det ansvaret jag har och jag är en del av världens bästa team. Med den fasta anställningen och det ansvaret jag har över mattavdelningen fick jag även det roliga uppdraget att åka iväg till Danmark och köpa persiska mattor till varuhuset. Två väldigt intensiva, lärorika och intressanta dagar. Så himla roligt!

♥ Självklart ska världens bästa hund vara med på den här listan. Jag är lika glad och tacksam för varje dag jag får spendera med honom. Han börjar bli till åren och det märks. Men med åren har han blivit mysigare och ännu mer personlig. Oavsett vilket humör man är på kan man alltid gå till honom. För tröst, för att skratta, för att mysa, för att busa och bara vara. Världens bästa Chili!

♣ Jag lyckades med väldigt mycket tur få tag i en riktigt bra lägenhet! Den 4 januari flyttar jag in där och det ska bli ett väldigt spännande nytt kapitel i mitt liv. Är otroligt tacksam och lycklig över att jag har möjligheten att faktiskt kunna köpa en egen lägenhet som 20-åring.

♦ Jag har gjort en hel del förändringar med utseendet, vilket bara känns som om jag blir mer jag. Är så nöjd! När det här året är slut har jag hunnit göra tre nya tatueringar, tagit ett till hål i örat, piercat näsan, rakat undercut och färgat håret för första gången. Lisa 2.0! Haha.

♠ Överlag känns det som om jag har utvecklats väldigt mycket som person det här året. Jag har blivit starkare och utmanat mig rejält. Många lärdomar och insikter. En resa som jag bara har börjat.